Логін :
  Пароль :
[ ЧИМ БАГАТІ ]
Головна сторінка
Чат
Форум української молоді
Міста України єднають країну
Новини
Фільми|Відео
Мультфільми
Музика
Українська поезія
Ігри
Windows
Графіка
Мобілка
Фільми онлайн
Інше
Розваги
Куплю|Продам
Зворотній зв'язок
Новини порталу
[ МІНІ-ЧАТ ]
[ НА САЙТІ ]
    {online}
[ ОПИТУВАННЯ ]
Оцените работу движка

Лучший из новостных
Неплохой движок
Устраивает ... но ...
Встречал и получше
Совсем не понравился

[ ВИБІР ЛЮДЕЙ ]
[ ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ]
Дидюля - Повний Збірник Пісень (2010) Музика » Російська музика
 
Дидюля - Повний Збірник Пісень (2010)

Виконавець: Дидюля
Альбом: Повний збірник пісень
Жанр: Instrumental
Рік випуску: 2010
Кількість композицій: 140
Бітрейт: 128-192 kbps
Розмір: 682 Mb

Треклист:
Аромат (2010)
01. Один день у вересні
02. Торо-Ко-Ко, Пек-Пек
03. повітряний Змій
04. прогулянка
05. мерехтить Звук
06. після Дощу
07. Загублений Грот
08. кільця Часу
09. на світанку
10. Прощай Поверхня!
11. аромат

Live in Saint Petersburg (CD1) (2009)
01. Посылка Из Румынии
02. Винил
03. Русская
04. Легкий Бриз
05. Пляж
06. Арабика
07. Тайна Равновесия
08. Пещерный Город Инкерман
09. Полёт На Меркурий
10. Рождение
11. Двенадцать

Live in Saint Petersburg (CD2) (2009)
01. Лес
02. Дуновение
03. Уличные Страсти
04. В Изгнании
05. Цветные Сны
06. Дарбук-Джамбей
07. Черная Жемчужина
08. Яблочный Пирог
09. Две Сестры
10. Танец Круга
11. Путь Домой
12. Кофе Утром
13. Фламенко-Бис

Музыка неснятого кино (2007)
01. Alegria
02. Огонь, вода и медные трубы
03. Время людей
04. Путь воина
05. Место отмечено крестом
06. Мой город тайн
07. Священная красота
08. Сказки старого леса
09. Вечный странник
10. Январь. На небе звезда
11. На Рождество
12. Золотое свечение
13. Полет на воздушном шаре

Grand Collection (2006)
01. Винил
02. Поезд в Барселону
03. День
04. Сатиновые берега
05. Ветер
06. Легенда
07. Русская
08. Бездна
09. Испания
10. Гром
11. Ритмо
12. Пещерный город Инкерман
13. Фламенко
14. День рождения
15. Жасмин
16. Лейла
17. Дорога в Багдад
18. Arabika
19. Посвящение

Цветные сны (2006)
01. Цветные сны
02. Посылка из Румынии
03. Таэллия
04. Далекий город
05. Танец круга
06. Вираж
07. На пороге
08. Дым или вода
09. Шумный праздник
10. Семь поцелуев

Пещерный город Inkerman (2006)
01. Тайна
02. Пещерный город Инкерман
03. Таял звук
04. Винил
05. Легкий бриз
06. Красиво, хорошо
07. Осенний лист
08. В изгнании
09. Океан
10. Поезд в Барселону
11. Комета

Легенда (2004)
01. Мечта
02. Сердце обжигая
03. Дорогой дерзких
04. Голос сфер
05. Парящий в облаках
06. Кометы хвост
07. Великий храм
08. Легенда
09. Уличные страсти
10. Осень-август
11. Путь домой

Сатиновые берега. The Best (2003)
01. Фламенко
02. Айседора
03. Водопад
04. Дорога в Багдад
05. Румба
06. Arabika
07. Море
08. Полет на Меркурий
09. Лейла
10. По течению
11. День
12. Сатиновые берега
13. Посвящение

Дорога в Багдад (2002)
01. Arabica
02. На Побережье
03. Лейла
04. Ветер
05. День Рождения
06. По Течению
07. Чаппа
08. Гром
09. Fashion
10. Полет На Меркурий
11. Мираж
12. Вверх
13. Дорога В Багдад
14. Кофе Утром
15. Мои Печали И Радости

Фламенко (2000)
01. Фламенко
02. Айседора
03. Водопад
04. Жасмин
05. Румба
06. Испания
07. Море
08. Ритмо
09. Русская
10. Бездна
11. Фандаго
12. День
13. Посвящение
 
 
Шановний відвідувач, Ви увійшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам реєструватися або увійти на сайт під своїм логіном.
 
 
 
 
 
 
Інші новини по темі:
 
   
 
  • ДіДюЛя - Аромат (2010)
  • Стас Михайлов - Дискографія (1997-2010) MP3
  • Стас Михайлов - Все песни (1997 - 2010)
  • Віктор Павлік - Золота колекція (2009)
  • Мандри - Дорога (2006)
  •  
         
    28-01-2012, 22:36 |Надрукувати | Коментарі (0) | Переглядів: |
    [ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ]
    [ ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЛОК ]
    [ КАЛЕНДАР ]
    «    Декабрь 2014    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031 
    [ АРХІВ НОВИН ]
    Октябрь 2013 (72)
    Июль 2013 (3)
    Июнь 2013 (17)
    Май 2013 (28)
    Апрель 2013 (33)
    Март 2013 (63)
    [ НАША КНОПКА ]


    [ ЛІЧИЛЬНИКИ ]
    Наші друзяки
      © 2009-2011 Всі права застережено{lb}